ÚLTIMES NOTÍCIES!!

En els últims anys s'han fet uns descobriments arqueològics que han donat a conèixer diverses estructures de banys, tant públics com privats. S'han descobert les Termes públiques del carrer de Sant Miquel, que us sembla si aneu a fer una visita i coneixeu com eren els sistemes d'aigua de l'antiga Tarraco! Segur que és una visita interessant ;)


Hola nens i nenes!!

Sabeu què m’ha explicat la gota Carlota? Ha conegut en Fluvi, la mascota de la Expo de Saragossa de 2008. En Fluvi és un curiós amic que us podrà mostrar diferents aspectes sobre l’aigua, des de les seves propietats, els seus usos, les substancies que porten aigua, entre moltíssimes coses. A mes, també us pot oferir diferents jocs de passatemps i algun vídeo que podreu visualitzar aquí al blog! Espero que us sembli interessant!! A reveure!!HOLA AMIGUITOS!!!

COMO TODOS SABEIS NUESTRA AMIGA LA GOTA
CARLOTA ESTA VISITANDO ESTA SEMANA SANTA
BUENA PARTE DE CATALUNYA, REGANDO Y REFRESCANDO
NUESTRA TIERRA. PERO HAY UN PEQUEÑO PROBLEMA,
RESULTA QUE CARLOTA HA PERDIDO A SU HERMANA
PEQUEÑA "CLARITA" Y NO LA ENCUENTRA. CLARITA
FUE VISTA POR ÚLTIMA VEZ AYER EN TARRAGONA VIAJANDO
EN UNA NUBE.
SI ALGUIEN
DE VOSOTROS/AS TIENE ALGUNA INFORMACIÓN QUE NO DUDE
EN PONERSE EN CONTACTO CON CARLOTA. HASTA PRONTO AMIGUITOS!!!
BENVOLGUTS I BENVOLGUDES!!

Ha arribat al blog la Gota Carlota!! Voldríem donar-li la benvinguda a aquesta companya tant especial! La Carlota és una gota molt intel·ligent que ens podrà explicar moltíssimes coses sobre l’aigua!
La Carlota va néixer a un núvol molt i molt llunyà ja fa mes de 100 anys! Per això ens sap tant del cicle de l’aigua, dels seus usos, de la seva importància al nostre planeta i alguns trucs per poder-ne estalviar una mica!
Si hi esteu interessats us anirem informant! Visiteu-nos! A reveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada